СВЯТКУЄМО 30-РІЧЧЯ «НІКО»

СВЯТКУЄМО 30-РІЧЧЯ «НІКО»

Дилерський центр «НІКО Мегаполіс» спільно зі страховим партнером НІКО Страхування  поспішає порадувати прихильників бренду Opel і до кінця вересня впроваджує акційний розіграш подарунків*

Тільки до кінця вересня всі клієнти, що уклали договір купівлі-продажу автомобілів Opel в ДЦ «НІКО Мегаполіс» гарантовано візьмуть участь в розіграші одного із 4-ьох подарункових сертифікатів від СК НІКО Страхуваня

  • Сертифікат "КАСКО у подарунок" - договір страхування КАСКО по Програмі «Кобальт» або «Азур» вартістю 1 грн. при придбанні нового авто.
  • Сертифікат «3 000 грн» - знижка при придбанні договору старування КАСКО по Програмі «Кобальт» номіналом 3 000,00 грн
  • Сертифікат «Партнерське КАСКО» - знижка 30% на придбання другого договору КАСКО по Програмі «Кобальт» або знижка 15% на кожен із двох договорів страхування по Програмі «Кобальт».
  • Сертифікат «Місяць КАСКО в подарунок» - безкоштовне придбання 1 місяця дії договору страхування до основного договору КАСКО Програма «Кобальт» строком на 1 рік.

Подарунки будуть розігруватись шляхом лотереї.

Не відкладайте мрію на потім! Поспішайте скористатись пропозицією, адже кількість автомобілів і термін дії пропозиції обмежений. 


Познайомитись з модельним рядом Opel, протестувати авто на швидкісній трасі, отримати спектр послуг кредитування, страхування, Trade-in або придбання в лізинг запрошуємо до дилерського центру «НІКО Мегаполіс» на Бориспільському шосе, 13-ий км.

Щоб отримати більш детальну інформацію щодо акції, наявності автомобілів та запланувати тест-драйв просимо звернутися до консультантів відділу продажу за номером телефону: (044) 392 44 40.


*Акція діє з 15.09 по 30.09.2021 року в дилерських центрах «НІКО Мегаполіс» при підписанні договору купівлі-продажу нового автомобіля. Під подарунком мається на увазі отримання шляхом лотереї сертифікату на послуги від партнера ТДВ «НІКО Страхування»(https://insurance.niko.ua/about-us/general-information/). Акція не розповсюджується на придбання авто у кредит/лізинг, а також на придбання юридичними особами.

Поділіться з друзями: